Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тортиля по Български
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

30
Тортия
Аз не я пържа повече от пет минути, защото я харесваме тортията по-рохка и сочна.
Отново захлупете с чиния и я обърнете....

Нарязваме лука, тиквичката, картофа и чесъна на малки кубчета.
Патладжана посоляваме и изкисваме във вода за 30 минути и след това подсушаваме...

Махнете тортилята от тиган и с решетъчна лъжица сипете картофите при яйцата.
Овкусете със сол и черен пипер....

1

Намалете котлона на ниска степен, защото може да изгори от вън, а от вътре да остане сурова апетитната тортиля....

В купичка смесваме нарязаните на ситно картофи и тиквичка, после яйцата, солта и пипера. Всичко се обърква добре.
Загряваме тиган с малко мазнина...

След 25 мин, когато махнем фолиото, добавяме заливката и печем лазанята по български до готовност около 15 мин....

15

Добавете сместа и оформете тортилята.
Запечете до златист загар.
С помощта на чиния обърнете и върнете отново в тигана, допечете....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: