Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мусака в Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част.
Обелваме и нарязваме двата вида лук.
Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги,...

Ретро сарми с праз и чубрица в тенджера от 1927 г. се варят 60 мин....

Тенджерата трябва да бъде с дръжки, които издържат на високата температура във фурната!...

3

Почистените лукчета се запържват с олио. Прибавя се малко брашно, няколко скилидки нарязан чесън, черен пипер, сол, дафинов лист и бахар.
След...

Пригответе първо сармите. В тиган с малко олио запържете лука. Добавете нарязаните на кубчета пилешки дробчета. След като сменят цвета си, добавете...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: