Gotvach.bg»Избрани Колекции»Осолени Корнишони
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Осолени Корнишони

Осолени Корнишони

Открий всички 12 подбрани съвети относно осолени корнишони в Gotvach.bg.
Корнишони в саламураКорнишони в саламураПреварете саламурата, като на 1 л течност добавите 1 и 1/2 с.л. сол. Оставете я да изстине и залейте корнишоните....
Пълнени корнишониПълнени корнишони
Със сместа пълня 8 половинки на корнишоните с връх. Поръсвам с копър....
Корнишони без варенеКорнишони без варене
7
Някъде около 6 ден саламурата ще стане мътна. Изчакайте, докато се избистри, и приберете бурканите със слънчеви краставички в мазето....
Домашни консервирани корнишониДомашни консервирани корнишони
Корнишоните се измиват добре и се слагат в подготвените буркани. Добавя се стръкче копър и се затварят бурканите....
Стерилизирани корнишони в бурканиСтерилизирани корнишони в буркани
Стерилизираните корнишони в буркани са класическа зимнина, която всеки трябва да опита....
Мариновани корнишони с копърМариновани корнишони с копър
2
Маринованите корнишони с копър са готови....
Ловджийска салата с корнишониЛовджийска салата с корнишони
Зелето, морковите, зелените домати, корнишоните и червените чушки се нарязват в голяма тенджера и се разбъркват....
Предястие с корнишони и кашкавалПредястие с корнишони и кашкавал
Пълним корнишоните с плънката. Може да се украси с маслини, магданоз и една роза от мен. Охлажда се и сервираме....
Туршия от карфиол и корнишониТуршия от карфиол и корнишони
2
Измийте зеленчуците, изрежете дръжките на корнишоните и накъсайте карфиола на розички....
Туршия с карфиол, моркови и корнишониТуршия с карфиол, моркови и корнишони
2
Туршията с карфиол, моркови и корнишони е идеална за зимните вечер в компанията на люта ракийка или друго питие....
Туршия с карфиол, корнишони и морковиТуршия с карфиол, корнишони и моркови
Насладете се на домашно приготвена туршия с карфиол, корнишони и моркови!...
Краставички в саламураКраставички в саламура
1
Възваряваме саламурата и ги заливаме след като изстине. Претакаме всеки ден, след което прибираме на хладно....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: