Gotvach.bg»Избрани Колекции»Осолена Рибица Сушена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Осолена Рибица Сушена

Осолена Рибица Сушена

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно осолена рибица сушена в Gotvach.bg.
Сушена рибица с подправкиСушена рибица с подправкиСушеницата трябва да е готова след около 2 седмици, но това зависи от дебелината на рибицата. Сушената рибица с подправки е много вкусна....
Пълнена рибицаПълнена рибица
Добре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист....
Домашна рибицаДомашна рибица
1
Месото се почиства от жили. Може да се разреже на две половини по дължина. С вилица се надупчва тук-там. Захарта се смесва със солта. Хубаво се покрива...
Рибица с картофиРибица с картофи
Намажете с нея рибицата от всички страни, покрийте съда и оставете на хладно да се маринова за 1 нощ (може и по-малко)....
Печена свинска рибицаПечена свинска рибица
2
С тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90 минути....
Шпикована свинска рибицаШпикована свинска рибица
Така приготвеният сос се подправя и с него се поливат парчетата нарязана рибица при сервиране....
Печена телешка рибицаПечена телешка рибица
Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
Пастърма от свинска рибицаПастърма от свинска рибица
1
Пастърмата от свинска рибица е чудна....
Свинска рибица с плънкаСвинска рибица с плънка
Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Мариновани пържоли от рибицаМариновани пържоли от рибица
Пържолите се слагат на удобен плот и се начукват. След това се наръсват от двете страни с изброените подправки. Приготвя се марината от нарязан...
Свинска рибица на фурнаСвинска рибица на фурна
В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите....
Как се прави саламура за сушена рибица?Как се прави саламура за сушена рибица?
Но много преди да вкусим тази вкусна сушена рибица, процесът преминава през престояване в саламура и овкусяване....

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 7
51
42
31
23
10
Дай твоята оценка: