Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушена Телешка Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушена Телешка Рибица

Сушена Телешка Рибица

Разгледай всички 23 авторски предложения относно сушена телешка рибица в Gotvach.bg.
Телешка пастърмаТелешка пастърмаКритерии за готовата телешка пастърма е промяната на цвета й. Тази пастърма издържа в хладилник в плик до 4-5 месеца....
Класическа телешка пастърмаКласическа телешка пастърма
Пастърмата може да се съхранява в хладилник до няколко месеца така приготвена. Класическата телешка пастърма е готова....
Печена телешка рибицаПечена телешка рибица
Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
Сушена рибица с подправкиСушена рибица с подправки
16
Сушеницата трябва да е готова след около 2 седмици, но това зависи от дебелината на рибицата. Сушената рибица с подправки е много вкусна....
Пилешка пастърма, сушена в хладилникПилешка пастърма, сушена в хладилник
5
Вижте също колко сол се слага на домашна пастърма и научете как да сушите пастърма в домашни условия....
Сушена домашна пастърма с подправкиСушена домашна пастърма с подправки
6
Готовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
Телешка супаТелешка супа
2
Нарежете месото и корените за супа ситно, лука и картофите ситно. Смесете продуктите и ги сложете да се задушават в мазнина и малко вода. Поръсете...
Телешка пачаТелешка пача
1
Джоланът се измива и се поставя цял в тенджерата под налягане. Прибавят се морковите и подправките. Налива се студената вода и се поставя да ври в...
Телешка яхнияТелешка яхния
Нарязаното на едро телешко месо се запържва в мазнина....
Телешка пикантна яхнияТелешка пикантна яхния
Махнете от котлона и поръсете Телешката пикантна яхния със свеж магданоз....
Задушена телешка опашкаЗадушена телешка опашка
3
Вижте също как да си направите телешка опашка с манатарки и вкусна яхния от телешка опашка....
Охридска телешка чорбаОхридска телешка чорба
1
В готовата телешка супа пуснете да се разтопи малка бучка масло, дръпнете от огъня и застройте със разбит с лимонов сок жълтък....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
51
45
33
21
10
Дай твоята оценка: