Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пандишпанов Крем
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпанов Крем

Пандишпанов Крем

Открий всички 12 авторски предложения относно пандишпанов крем в Gotvach.bg.
Пандишпанов кремПандишпанов кремПоднесете пандишпановия крем охладен....
Пандишпанов сладкиш с крем МаскарпонеПандишпанов сладкиш с крем Маскарпоне
1
Разбъркайте внимателно с шпатула до хомогенен крем и разнесете върху охладения пандишпанов блат равномерно....
Лесен пандишпанов сладкиш с яйчен кремЛесен пандишпанов сладкиш с яйчен крем
1
Охладете готовия пандишпанов сладкиш с яйчен крем и поръсете с пудра захар. Нарежете на квадрати. Да ви е сладко!...
Торта с пандишпанов блат и чуден кремТорта с пандишпанов блат и чуден крем
Готовият пандишпанов блат се изкарва върху решетка, за да се охлади....
Пандишпанов тарт с крем ванилия и ягодово конфиПандишпанов тарт с крем ванилия и ягодово конфи
Да ви е сладко с този пандишпанов тарт с ягоди, крем ванилия и ягодово конфи!...
Пандишпанов сладкишПандишпанов сладкиш
12
Украсете с шоколадови пръчици или кокосови стърготини нашия пандишпанов сладкиш....
Пандишпанов кексПандишпанов кекс
6
Разбийте първо яйцата със захарта много добре. След това прибавяйте последователно и постепенно продуктите в реда, в който са посочени и разбивайте...
Бухнал пандишпанов кексБухнал пандишпанов кекс
2
Да вие сладко с моя пандишпанов кекс....
Икономичен пандишпанов кексИкономичен пандишпанов кекс
8
Икономичният пандишпанов кекс е готов....
Двуцветен пандишпанов кексДвуцветен пандишпанов кекс
1
Чукваме едно след друго яйцата в суха купа. Добавяме захарта. Разбиваме яйцата и захарта с миксер да станат на пяна. Към сместа прибавяме ванилията...
Пандишпанов ябълков сладкишПандишпанов ябълков сладкиш
Аз пекох моя пандишпан около 45 мин. Готовия сладкиш оставете леко да изстине, поръсете с пудра захар и поднесете. Да ви е сладко!...
Пандишпанов кекс с водаПандишпанов кекс с вода
Този пандишпанов кекс може да се използва и като основа за торта....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
52
42
30
23
10
Дай твоята оценка: