Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пандишпанов Кейк
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

12

6

2

Аз пекох моя пандишпан около 45 мин.
Готовия сладкиш оставете леко да изстине, поръсете с пудра захар и поднесете.
Да ви е сладко!...

В тавичката, в която ще се пече сладкишът, се слага една чаена чаша захар да се карамелизира.
След като се карамелизира, се прибавя кравето масло...

Разбийте яйцата и захарта в купа с миксер до получаване на пухкав крем.
Сипете олиото при непрекъснато разбиване, а след това и брашното, ванилията...

Отделете жълтъците от белтъците.
В сух съд разбийте белтъците на сняг с помощта на миксер. Прибавете на тънка струя захарта и продължете разбиването...

Фурната се загрява на 180 градуса. Покрийте с хартия за печене кексова форма с ринг (26 см). Смесват се продуктите за чийзкейка с купичка и ги се...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: