Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лава Кейк
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Яйцата се разбиват заедно със захарта за около 5 минути, докато се получи смес с пухкава текстура. Шоколадът и маслото се разтопяват на водна баня...

1. Загрейте предварително фурната до 210 градуса.
2. Добавете маслото към шоколада и разтопете с помощта на микровълнова фурна, или на парна баня...

Печенето на лава кейка е най-деликатната част.
Пекат се точно 9 минути на включени долен и горен реотан - без вентилатор....

1

2

След това сервирайте вашия лава кейк с черен шоколад.
Опитайте непременно и другите ни любими шоколадови десерти....

5

Ако искате още по-изразен течен център, можете да замразите няколко парченца шоколад и да сложите по едно в средата на всеки домашен лава кейк в мини...
Рейтинг
5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: