Gotvach.bg»Избрани Колекции»Японски Кейк Дунапрен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Японски Кейк Дунапрен

Японски Кейк Дунапрен

Разгледай всички 12 избрани предложения за японски кейк дунапрен в Gotvach.bg.
Японски КексЯпонски КексСлед 5 минути извадете от формата кекса и поръсете с пудра захар. Японският Кекс е готов....
Лесен японски чийзкейкЛесен японски чийзкейк
Оставете чийзкейка напълно да изстине в печката, иначе ще спадне. Поръсва се с пудра захар. Лесният японски чийзкейк е готов....
Японски дунапренен чийзкейкЯпонски дунапренен чийзкейк
5
Готовият японски чийзкейк се изважда, освобождава внимателно от формата и хартията за печене....
Японски палачинкиЯпонски палачинки
2
Опитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки....
Японски БухтичкиЯпонски Бухтички
Японските Бухтички са готови....
Японски омлетЯпонски омлет
Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато яйцата...
Японски оризЯпонски ориз
1
Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата...
Японски Чийзкейк - направо се топи в устатаЯпонски Чийзкейк - направо се топи в устата
Да ви е сладко с моя японски чийзкейк - направо се топи в устата! Вижте също как да си приготвите японски рамен или любимита японска гьоза....
Японски палачинки окономиякиЯпонски палачинки окономияки
Готовите японски палачинки окономияки се сервират със сос по избор или домашен окономияки сос....
Пухкавите японски палачинкиПухкавите японски палачинки
6
Японските палачинки са с малко продукти, но имат своята специфика в приготвянето. За целта двете яйца се разделят на жълтъци и белтъци....
Пиле по японскиПиле по японски
Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер. Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб...
Месо по японскиМесо по японски
Нарежете месото на тънки ивици и го сложете в йенска тава или дълбок глинен съд. Смесете всички продукти без зехтина и залейте месото, разбъркайте...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: