Gotvach.bg»Избрани Колекции»Японски Кейк Дунапрен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Японски Кейк Дунапрен

Японски Кейк Дунапрен

Разгледай всички 12 избрани предложения за японски кейк дунапрен в Gotvach.bg.
Японски КексЯпонски КексЯпонският Кекс е готов....
Лесен японски чийзкейкЛесен японски чийзкейк
Оставете чийзкейка напълно да изстине в печката, иначе ще спадне. Поръсва се с пудра захар. Лесният японски чийзкейк е готов....
Японски дунапренен чийзкейкЯпонски дунапренен чийзкейк
5
Готовият японски чийзкейк се изважда, освобождава внимателно от формата и хартията за печене....
Японски палачинкиЯпонски палачинки
2
Опитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки....
Японски БухтичкиЯпонски Бухтички
Японските Бухтички са готови....
Японски омлетЯпонски омлет
Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато яйцата...
Японски оризЯпонски ориз
1
Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата...
Японски Чийзкейк - направо се топи в устатаЯпонски Чийзкейк - направо се топи в устата
Да ви е сладко с моя японски чийзкейк - направо се топи в устата!...
Пухкавите японски палачинкиПухкавите японски палачинки
3
Японските палачинки са с малко продукти, но имат своята специфика в приготвянето. За целта двете яйца се разделят на жълтъци и белтъци....
Японски палачинки окономиякиЯпонски палачинки окономияки
Готовите японски палачинки окономияки се сервират със сос по избор или домашен окономияки сос....
Японски кифлички хокайдоЯпонски кифлички хокайдо
1
Намазват се с разбит жълтък и се пекат японски кифлички хокайдо на 180°C до готовност....
Пухкав японски омлетПухкав японски омлет
За този пухкав японски омлет разделете жълтъците от белтъците. Към жълтъците добавете солта, разбъркайте и оставете настрани....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: