Gotvach.bg»Избрани Колекции»Японски Пухкав Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Японски Пухкав Кекс

Японски Пухкав Кекс

Открий всички 12 подбрани съвети за японски пухкав кекс в Gotvach.bg.
Пухкав японски омлетПухкав японски омлетЗа този пухкав японски омлет разделете жълтъците от белтъците. Към жълтъците добавете солта, разбъркайте и оставете настрани....
Японски КексЯпонски Кекс
2
Японският Кекс е готов....
Лесен японски чийзкейкЛесен японски чийзкейк
Оставете чийзкейка напълно да изстине в печката, иначе ще спадне. Поръсва се с пудра захар. Лесният японски чийзкейк е готов....
Японски дунапренен чийзкейкЯпонски дунапренен чийзкейк
5
Готовият японски чийзкейк се изважда, освобождава внимателно от формата и хартията за печене....
Японски БухтичкиЯпонски Бухтички
Разбиваме белтъците на сняг. В отделна купа смесваме двата вида брашно, захарта и сухата мая. Добавяме газираната вода, йогурта и ванилията и разбъркваме...
Японски палачинкиЯпонски палачинки
2
Опитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки. Разбърквате в купа...
Японски омлетЯпонски омлет
Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато яйцата...
Японски оризЯпонски ориз
1
Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата...
Японски Чийзкейк - направо се топи в устатаЯпонски Чийзкейк - направо се топи в устата
Да ви е сладко с моя японски чийзкейк - направо се топи в устата!...
Японски кифлички хокайдоЯпонски кифлички хокайдо
1
Намазват се с разбит жълтък и се пекат японски кифлички хокайдо на 180°C до готовност....
Японски крем карамелЯпонски крем карамел
В купа разбийте с миксер яйцето и захарта до пухкав крем. Добавете брашното като продължавате да бъркате....
Пухкавите японски палачинкиПухкавите японски палачинки
3
Японските палачинки са с малко продукти, но имат своята специфика в приготвянето. За целта двете яйца се разделят на жълтъци и белтъци. Жълтъците...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: