Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патешко Магре с Портокали
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патешко Магре с Портокали

Патешко Магре с Портокали

Открий всички 12 авторски предложения относно патешко магре с портокали в Gotvach.bg.
Празнично патешко магре с портокалиПразнично патешко магре с портокалиСервирайте патешкото магре със сос....
Патешко магре с портокалов сосПатешко магре с портокалов сос
Патешкото магре с портокалов сос е готово. Адаптирано от Кулинарен еликсир....
Патешко магреПатешко магре
Патешкото магре се гарнира с парченца смокини и се полива със соса....
Неустоимо патешко магреНеустоимо патешко магре
Изпечете неустоимото патешко магре около 20 мин. Поднесете го с останалия сос. Изчакайте известно време и после нарежете на порции....
Патешко магре с боровинкиПатешко магре с боровинки
3
Това е идеалната комбинация за патешко магре с боровинки - сладко, кисело, солено. Добър апетит!...
Патешко Магре без кожаПатешко Магре без кожа
За да сервирате, сложете от соса на дъното на чиния и отгоре подредете апетитното патешко магре без кожа....
Патешко магре на жарПатешко магре на жар
2
След минутка-две би трябвало повечето патешка мас да е паднала и кожният слой - изтънял....
Кисело зеле с патешко магреКисело зеле с патешко магре
След изтичането на времето, махнете фолиото и запечете за още около 10 мин киселото зеле с патешко магре....
Патешко магре с червено виноПатешко магре с червено вино
2
Украсете патешкото магре с останалата круша! Много вкусно патешко магре с червено вино, най-гурме рецептата, която съм правила!...
Лесно патешко магре на тиганЛесно патешко магре на тиган
На дъното на чиния сложете тънък пласт сладко по избор, отгоре подредете филийките патешко магре и посолете. Добър апетит!...
Патешко магре с редукция от вишниПатешко магре с редукция от вишни
Разкошно патешко магре с редукция от вишни....
Патешко магре със сос Фоа граПатешко магре със сос Фоа гра
Почистете патешкото магре от излишни ципички и тлъстини по повърхността....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 9
50
44
33
22
10
Дай твоята оценка: