Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печена Патица с Хрупкава Коричка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печена Патица с Хрупкава Коричка

Печена Патица с Хрупкава Коричка

Открий всички 12 подбрани съвети за печена патица с хрупкава коричка в Gotvach.bg.
Хрупкава печена патицаХрупкава печена патицаХрупкавата печена патица е много вкусна!...
Патица с хрупкава коричкаПатица с хрупкава коричка
Запържва се в олио до златиста коричка. Сервира се, напръскана със сусамово олио и поръсена с нарязан магданоз....
Печена патицаПечена патица
Може да поднесете печената патица с картофена салата или салата от краставици....
Крехка печена патицаКрехка печена патица
Добре е крехката патица да се сервира обезкостена с остър нож и ръце. Няма да е лошо, да присъства и бутилка хубаво розе....
Печена патица по тосканскиПечена патица по тоскански
Разбъркайте до получаване на кремообразна консистенция на соса за печената патица по тоскански....
Печена патица с лимонПечена патица с лимон
Изпечената патица се слага в топла чиния. Сварете картофите. Гарнирайте патицата с резени лимон и поднесете с картофите....
Печена патица с ябълкиПечена патица с ябълки
Печете патицата в умерена фурна, като от време на време я заливате със сосовете от печенето....
Печена патица с плънкаПечена патица с плънка
Доливаме бульона и печем в умерена фурна за около 90 мин....
Печена чеснова патицаПечена чеснова патица
Подредете парчетата патица в плитка тава в един ред и залейте с ароматната марината. Покрийте и сложете в хладилник за 3 часа....
Хрупкава Патица по пекинскиХрупкава Патица по пекински
4
Печете патицата за около 90 минути, обърнете я и продължете печенето още 30 минути - кожата трябва да добие червеникаво-кафяв цвят и да стане хрупкава...
Печена патица с прясно зелеПечена патица с прясно зеле
1
Наместете патицата отгоре, залейте с бульона от варенето ѝ....
Печена риба с хрупкава коричкаПечена риба с хрупкава коричка
1
Печете рибата от двете страни до златисто. Печената риба с хрупкава коричка е готова....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: