Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пирожки от Едно Време
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пирожки от Едно Време

Пирожки от Едно Време

Открий всички 24 кулинарни идеи относно пирожки от едно време в Gotvach.bg.
Бабините Пирожки от Едно ВремеБабините Пирожки от Едно ВремеБабините Пирожки от Едно Време са готови....
ПирожкиПирожки
1
Пирожките се мажат с жълтък и се пекат в намазана с масло тава....
Захаринки от едно времеЗахаринки от едно време
Да ви е сладко с тези уникални захаринки от едно време!...
Балатонките от едно времеБалатонките от едно време
Подредете балатонките от едно време в тава, застлана с хартия за печене и на достатъчно разстояние една от друга....
Мекиците от едно времеМекиците от едно време
Взимаме дълбока купа и в нея слагаме маята, захарта, солта и вода. Разбъркваме хубаво и прибавяме брашното постепенно, като гледаме да стане на много...
Пърленки от едно времеПърленки от едно време
1
Вземете едно топче, поръсете леко с брашно и разточете на малка кора....
Кренвирши от едно времеКренвирши от едно време
1
Обелваме кренвиршите и ги разцепваме по дължина от едната страна. В отвора поставяме нарязан на ленти кашкавал. Подреждаме в тавичка и запичаме...
Рогчетата от едно времеРогчетата от едно време
10
Разтворете в хладката вода маята+ захарта. Отделно разбийте едното яйце+олиото. Сипете брашното в купа+солта и направете кладенче. Сипете сместа...
Бухтички от едно времеБухтички от едно време
Бухтичките от едно време са много вкусни, опитайте! Източник: Вкусни рецепти с Валерия...
Курабийки от едно времеКурабийки от едно време
Курабийките от едно време са готови....
Фунийки от едно времеФунийки от едно време
1
Приготвяне на крема: Всички съставки за домашните фунийки се слагат заедно в тенджера. Разбърква се с бъркалка на ръка. Слага се на котлона и...
Меденки от едно времеМеденки от едно време
1
В купа и с помощта на миксер разбийте меда, яйцата, захарта, содата, какаото, олиото и подправките. Изсипете брашното на кухненския плот направете...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: