Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пухкави Пирожки с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Мармаладът се сипва горещ в буркани и се запечатват. Или както в моя случай- директно в тава, охлаждаме в хладилник и консумирате когато стегне....

5

Разсипете в бурканчета готовия мармалад и съхранявайте в хладилника.
Мармаладът от моркови е много вкусен....

1

Изключете котлона, оставете мармалада да се охлади.
Охладения мармалад пасирайте....

Когато мармаладът е готов, го сипете в топли буркани и ги обърнете надолу с капачката.
Мармаладът е много вкусен и сладък....

Избират се меки мушмули, които се сваряват на тих огън за около 10 минути. След това се прецеждат през гевгир.
Омекналите плодове се заливат с...

Водата се загрява до кипване и се добавя захарта. Котлонът се намалява на минимум и се вари захарен сироп, докато започне леко да се сгъстява....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: