Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пухкави Пирожки с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкави Пирожки с Мармалад

Пухкави Пирожки с Мармалад

Открий всички 23 авторски предложения относно пухкави пирожки с мармалад в Gotvach.bg.
Руски пирожки с мармаладРуски пирожки с мармаладСлед това се оформят пирожки, които се нареждат в набрашнена и намазнена тава....
Шипков мармалад с ябълкиШипков мармалад с ябълки
Мармаладът се сипва горещ в буркани и се запечатват. Или както в моя случай- директно в тава, охлаждаме в хладилник и консумирате когато стегне....
Мармалад от прасковиМармалад от праскови
5
Махнете пръчките канела и разсипете горещия мармалад в бурканчета. Оставете ги обърнати да изстинат....
Мармалад от морковиМармалад от моркови
Когато точката на желиране е достигната, изсипвате мармалада в предварително затоплени бурканчета и веднага затваряте....
Мармалад от шипкиМармалад от шипки
2
Готовият мармалад се сгъстява. Още горещ се разсипва в бурканчета, затварят се и се стерилизират за около 10 минути....
Мармалад от черешиМармалад от череши
1
Черешовия мармалад се вари докато лъжицата започне да оставя трайна следа....
Мармалад от боровинкиМармалад от боровинки
Добре почистените и измити боровинки се заливат с 3 л. вода. Варят се докато омекнат. Правят се на каша, към която се добавя захарта. Бъркаме непрекъснато...
Мармалад от гроздеМармалад от грозде
По приятен е мармаладът от бяло грозде. Червеното грозде дава червен мармалад....
Мармалад от дюлиМармалад от дюли
1
Мармаладът насипвате в буркани, които престояват отворени една нощ....
Мармалад от ябълкиМармалад от ябълки
4
Ябълките се измиват, нарязват се на парчета и се варят в малко вода до омекване. Отцеждат се и се претриват през сито. Получената каша се...
Мармалад от кайсииМармалад от кайсии
3
Кайсиите се обелват и нарязват на половинки, след това се добавя захарта и всичко се оставя да заври. Веднага след това се сместа се изсипва в...
Мармалад от аронияМармалад от арония
Водата се загрява до кипване и се добавя захарта. Котлонът се намалява на минимум и се вари захарен сироп, докато започне леко да се сгъстява....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: