Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Морски Раци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Добавяме изчистените раци във врящата вода и оставяме за около 6-7 минути.
Сервирайте по желание с лимон....

Щом течността кипне, се пускат почистените предварително раци и се варят до готовност....

Сварете раците за около 15 минути в подсолена вода заедно с дафиновия лист, лимоновия сок, моркова и целината....

Сварете и почистете раците. Нарежете лука на полумесеци и го задушете в мазнина.
Прибавете брашното и разбъркайте....

3

Сварете раците и отделете месото им. Запържете брашното в мазнина, разредете го с прясно мляко и отдръпнете от котлона....

Трябва да се уловят раци, като се подбират по-големите. Излизат повече привечер.
Хващат се точно зад щипките, за да не ви ощипят....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
50
43
32
21
10
Дай твоята оценка: