Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Морски Раци

Приготвяне на Морски Раци

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно приготвяне на морски раци в Gotvach.bg.
Задушени раци с бираЗадушени раци с бираСварените раци се запържват леко в сгорещено масло + 3 с.л. от бульона, в който са се варили. Поднасят се топли с лимон и горчица....
Панирани рулца от рациПанирани рулца от раци
6
От всички продукти, без ролцата, приготвяме смес. В тази смес потапяме 1 по 1 ролцата и пържим в олио. Прекрасно мезе за ракийка....
Лесни раци с виноЛесни раци с вино
Сварените раци се поднасят в подходяща чиния заедно със соса....
Хрупкави рулца от рациХрупкави рулца от раци
Обелваме всяко рулце от целофана, в които са увити, и всяко потапяме във брашно. Разбиваме яйцата със черен пипер. Потапяме във разбитите яйца...
Марсилско суфле с рациМарсилско суфле с раци
Месото от раци се нарязва на парченца....
Раци със сметанов сосРаци със сметанов сос
Поднесете морските раци със сметанов сос с резени лимон....
Варени раци по рускиВарени раци по руски
Добавят се раците, на които предварително е отстранена средната перка с черна жилка....
Спагети с раци и гъбиСпагети с раци и гъби
Пригответе соса, като отделите месото от тялото на раците. Измийте го и го почистете. След това го сварете....
Супа от раци и джинджифилСупа от раци и джинджифил
Раците се обезкостяват, а тяхното месо се добавя към зеленчуците заедно с джинджифила, соевия сос и анасона....
Коктейл от раци с царевицаКоктейл от раци с царевица
1
Месото на раците или рулцата се нарязват на кубчета. Добавя се сметаната, солта, сокът на лимона, соевият сос и майонезата....
Банички с рулца от рациБанички с рулца от раци
Рулцата от раци се размразяват. Корите за баница се разрязват на две и се мажат с разтопеното масло, смесено с олио....
Сарми с риба и рациСарми с риба и раци
Листата от китайско зеле се заливат с вряла вода за да омекнат. Оставят се 2 - 3 мин., след което се отцеждат и подсушават. Рибата се нарязва...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 6
50
43
32
21
10
Дай твоята оценка: