Gotvach.bg»Избрани Колекции»Протеинов Сладолед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Протеинов Сладолед

Протеинов Сладолед

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно протеинов сладолед в Gotvach.bg.
Протеинов сладоледПротеинов сладоледСлед това изваждате вече готовия сладолед и декорирате с продукти по желание....
Домашен Протеинов СладоледДомашен Протеинов Сладолед
Ако желаете сладоледът да остане крънчи (с парченца плодове), отделете малка част от замразените плодове....
Сладолед с ОреоСладолед с Орео
С лъжица за сладолед извадете топки и сервирайте. Сладоледът с Орео е готов....
Сладолед с вишниСладолед с вишни
1
С лъжица за сладолед си извадете топки, сервирайте и опитайте този страхотен плодов сладолед. Сладоледът с вишни е готов....
Сладолед с малиниСладолед с малини
Сложете във фризера да стегне добре, след което сервирайте плодовия сладолед. Сладоледът с малини е готов....
Сладолед с бисквитиСладолед с бисквити
Поставя се в хладилник млечният сладолед да замръзне и може да се насладите на един невероятно вкусен сладолед с бисквити. Да ви е сладко!...
Сладолед с прасковиСладолед с праскови
1
Сладоледът се разбива и отново се замразява. След като сладоледът бъде готов се оставя в хладилник....
Сладолед с бадемиСладолед с бадеми
Готовият бадемов сладолед се слага да замръзне в камерата и на 2 пъти се разбива с пасатор преди окончателно да се замрази....
Сладолед с уискиСладолед с уиски
Сладоледът се оставя във фризера до готовност. Семифредото не се нуждае от периодично разбъркване, но не би му навредило....
Сладолед с кивиСладолед с киви
Сместа се разстила в плитка метална тавичка и се оставя да замръзне във фризера, като се бърка периодично (или се приготвя с машина за сладолед)....
Сладолед с извараСладолед с извара
Може да приготвите сладоледа с извара и с други плодове....
Сладолед с тикваСладолед с тиква
Загряваме млякото, без да го кипваме. В купа разбиваме цялото яйце, жълтъците, нишестето и меда. Добавяме топлото мляко, разбъркваме и връщаме...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
55
42
32
21
10
Дай твоята оценка: