Gotvach.bg»Избрани Колекции»Протеинов Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Протеинов Хляб

Протеинов Хляб

Открий всички 12 авторски предложения относно протеинов хляб в Gotvach.bg.
Протеинов Хляб от ЛимецПротеинов Хляб от ЛимецПреди да започнем приготвянето на хляба, загряваме фурната до 180°C. В съд поставяме брашното със солта и ригана и ги смесваме. Към тях добавяме...
Домашен Протеинов ХлябДомашен Протеинов Хляб
В дълбок съд поставяме всички сухи съставки. Разбъркваме добре и към тях добавяме мокрите съставки. След като го разбъркаме, се получава смес...
Хляб с лимец и просоХляб с лимец и просо
Последователно смесваме в дълбок съд първо водата, зехтина, меда и сока от лимон. В друга купа смесваме сухите съставки – двата вида брашно, солта...
Хляб от лимец и елдаХляб от лимец и елда
Брашното от лимец и елда се пресява и се смесва в голяма купа, прави се в средата кладенче и се чуква яйцето, добавят се зехтинът и киселото мляко...
Хляб с лимец и зехтинХляб с лимец и зехтин
От дозата става малък хляб....
Домашен хляб от лимец с маяДомашен хляб от лимец с мая
Домашен хляб от лимец с мая е вкусен и ароматен....
Хляб от лимец с козе млякоХляб от лимец с козе мляко
Наръсва се с вода и селският лимецов хляб с козе мляко се завива с кърпа за 10 мин....
Здравословен хляб с лимец и семкиЗдравословен хляб с лимец и семки
2
Здравословният хляб с лимец и семки е готов....
Хляб от Лимец с Кисело МлякоХляб от Лимец с Кисело Мляко
Хлябът от Лимец с Кисело Мляко е готов....
Хляб от Лимец и Ленено БрашноХляб от Лимец и Ленено Брашно
Хлябът от Лимец и Ленено Брашно е готов....
Домашен хляб с лимец и семкиДомашен хляб с лимец и семки
2
Разтворете маята във водата заедно със захарта, солта и малко от брашното. Оставете на топло и изчакайте маята да шупне. През това време накиснете...
Бананов протеинов хляб с фъстъчено маслоБананов протеинов хляб с фъстъчено масло
Оставяме банановия хляб да се охлади напълно, преди да сервираме. Банановият протеинов хляб с фъстъчено масло е готов....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: