Gotvach.bg»Избрани Колекции»Прясно Зеле с Кренвирши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свареното зеле се подрежда в блюдо, наоколо се поставят котлетите и сварените кренвирши...

Кренвиршите нарязваме на 4 парчета.
Всяко едно парче потапяме в сместа и пържим в тиган с повечко олио от всички страни....

Оризът се слага в средно голяма чиния, подреждат се кренвиршите, всичко се поръсва с кашкавал и се сервира веднага....

Сипете в тавичка, добавете кренвиршите и печете в предварително загрята фурна. Поднесете ястието топло....

Всеки кренвирш се нарязва на 3. Всяка третинка се разрязва на 4 части. Парче кренвирш се увива в парче кора....

Всяка кора се намазва с маргарин, в нея се поставя по 1 кренвирш и се увива на руло....

10

3
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
52
41
31
22
10
Дай твоята оценка: