Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пуешки бут в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пече се пуешкото с ориз 20 мин на 220°C на долен реотан на дъното на фурната без решетка, след което фурната се изключва и тавата с пуешкия бут с...

Разбърква се много добре сочното пуешко.
Пече се пуешки бут с тиквички и моркови 30 мин под капак на 220 °C....

Приберете пуешкия бут за 3-4 часа в хладилника (желателно е и повече)....

Имаме бавно печен пуешки бут, който е идеално мезе за вино или бира....

1

Гювечът се захлупва и се слага в студена фурна, която тепърва се включва на 180 градуса....

1

Захлупваме гювеча и печем поне 2 часа - 2.5 часа в предварително загрята на 200 градуса фурна....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: