Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пърленки на сач
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пърленки на сач

Пърленки на сач

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно пърленки на сач в Gotvach.bg.
Пърленки със сирене на сачПърленки със сирене на сачГотовите пърленки покрийте с кърпа и ги запарете така за 15 минути....
Бързи пърленкиБързи пърленки
1
Бързите пърленки са готови....
Чеснови пърленкиЧеснови пърленки
Когато пърленките са готови, с помощта на четчица ги намазваме обилно с чесновото олио. Чесновите пърленки са много вкусни....
Икономични пърленкиИкономични пърленки
Готовите икономични пърленки може да намажем, ако желаем, с чесново масло или с масло и шарена сол или да поднесете натурални....
Еленски пърленкиЕленски пърленки
Той се намазва с мазнина и пърленките се запичат от двете страни. Намазват се с масло и се нареждат една върху друга....
Селски пърленкиСелски пърленки
24
Разтворете първо маята в малко от топлата вода със захарта. Щом се активизира, добавете към нея всички останали продукти - останалата вода, 5 с.л....
Габровски пърленкиГабровски пърленки
3
Пърленките се пекат на скара, намазана с мазнина, като се обръщат. Още топли пърленките се намазват с масло и се поръсват с шарена сол....
Пухкави пърленкиПухкави пърленки
3
Получават се много пухкави пърленки. Това тесто е подходящо и за пържени мекици....
Содени пърленкиСодени пърленки
Разбийте яйцата и към тях добавете киселото мляко с разбитата в него сода. Разбъркайте добре и започнете да добавяте брашното. Колко да е то? Колкото...
Типови пърленкиТипови пърленки
1
Маята се разтваря в една чаена чаша топла вода и се оставя за 5 минути, след което се добавят останалите съставки. В зависимост от брашното вероятно...
Пърленки ПататникПърленки Пататник
И така правите всички пърленки пататник. Когато изваждате готовите пърленки-пататник, покривайте с кърпа....
Пълнозърнести пърленкиПълнозърнести пърленки
От това тесто се получават 7-8 пърленки. След като разделим тестото, всяка топка тесто се разточва....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: