Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ракия от Смокини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ракия от Смокини

Ракия от Смокини

Открий всички 12 подбрани съвети относно ракия от смокини в Gotvach.bg.
Домашна ракия от смокиниДомашна ракия от смокиниАлкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от рози
2
В голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Черешова ракияЧерешова ракия
Готовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...
Дюлева ракияДюлева ракия
4
Дюлевата ракия сварете 2 пъти, като се отделя добре първака и патоката....
Бадемова ракияБадемова ракия
2
За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и добавяме...
Вишнева ракияВишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Греяна ракияГреяна ракия
В джезве или метално канче се слагат две супени лъжици захар. Съдът се слага на котлона, за да се карамелизира леко захарта. След като покафенее...
Ракия АнасонлийкаРакия Анасонлийка
2
Счукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни....
Крушова ракияКрушова ракия
6
След това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Сливова ракияСливова ракия
2
Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Кайсиева ракияКайсиева ракия
5
Кайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Прасковена ракияПрасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
51
45
31
21
10
Дай твоята оценка: