Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ракия от Круши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крушова ракияСлед това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Гюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо.
Розовите листа се използват...
3
Крушов пайНапръскваме дъното на една силиконова форма с лимонов сок и отгоре подреждаме резените круши в спираловидна или друга форма....
1
Черешова ракия
Готовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...
Ракия АнасонлийкаСчукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни....
2
Кайсиева ракияКайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
5
Прасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: