Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Ракия от Кайсия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кайсиева ракияКайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Домашна ракия от смокиниСлед това ракията се дестилира.
Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....
10
Домашна ракия от ечемик
Преди дестилацията махаме ечемик и разбъркваме добре ракията.
Получават около 10 литра чудна домашна ракия.
Наздраве!...
Ликьор с домашна ракия и ягодиИзмиваме и почистваме ягодите, след това ги слагаме в шише с широк отвор и сипваме ракията, оставяме го в мазето за 15 дни....
3
Гюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо.
Розовите листа се използват...
3
Домашна Ягодова РакияРакията, която се получава, се насипва в бутилки. Съхранява се на хладно.
Домашната Ягодова Ракия е готова....
1
Лечебна ракия с левурда
Заливат се с домашна ракия, докато се покрият, и се оставят да преседят 14 дни на топло и слънчево място....
Ракия от джанкиМахнете костилките на джанките и ги намачкайте в бидон. След като над джанките започне да избива пяна, добавете захар в съотношение 1 към 5 л вода...
2
Ракия от царевицаЗа получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....
3
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: