Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рибно Филе с Гарнитура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибно Филе с Гарнитура

Рибно Филе с Гарнитура

Открий всички 24 подбрани съвети за рибно филе с гарнитура в Gotvach.bg.
Вкусен котлет от сьомга с топла гарнитураВкусен котлет от сьомга с топла гарнитураВкусният котлет от сьомга с топла гарнитура е готов....
Панирано рибно филеПанирано рибно филе
Всяко рибно филе се топи в панировката и пържим в загрято олио в тиган на умерен огън от двете страни....
Гарнирано рибно филеГарнирано рибно филе
Рибното филе се залива с част от бульона и се сварява до пълното омекване на месото....
Рибно филе панеРибно филе пане
Рибното филе пане е готово....
Хрупкаво рибно филеХрупкаво рибно филе
1. Рибата се натрива с лимонов сок, посолява се, подправя се с черен пипер и майорана и се оставя да преседи така около час. 2. След това се овалва...
Шаран с гарнитура печени картофиШаран с гарнитура печени картофи
Добавят се нарязаните картофи, наръсват се с чубрица и червен пипер и шаранът с картофи се пече още 40 мин....
Печен пълнен шаран с гарнитураПечен пълнен шаран с гарнитура
По желание може да напълните шарана или да оставите плънката само отстрани. Да ви е вкусно с този печен шаран с гарнитура за Никулден....
Котлет сьомга на на фурнаКотлет сьомга на на фурна
Ако пожелаете, може да намажете котлета сьомга на фурна с малко масло, да се зачерви повечко....
Кюфтета от рибно филеКюфтета от рибно филе
Почистваме филето от костите. Смиламе месото. Почистваме лука и него го смиламе. Почистваме ориза и го варим 10 мин във вода. Нарязваме листата...
Рибно филе с кашкавалРибно филе с кашкавал
Потапяме всяко филе първо в брашното, после в яйчената смес и пак в брашно. Изпържваме ги в загрято масло....
Банички с рибно филеБанички с рибно филе
Разтваряме маята в 1 к. ч. топла вода и я оставяме да втаса. После омесваме тесто от пресятото брашно, втасалата мая и останалата вода. Оставяме тестото...
Пълнен шаран с гарнитура за НикулденПълнен шаран с гарнитура за Никулден
Пълненият шаран с гарнитура за Никулден е готов! Източник: Гичка Дончева - Българските ястия и рецепти...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: