Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Бонфиле с Гъби и Топено Сирене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване....

4

Сервираме вкусното свинско бонфиле със сайдер нарязано в чиния с гарнитура и сос по желание....

Свинското бон филе се нарязва на дебели късове без определена форма. Слага се в дълбока купа и се посолява....

2

Свинското контрафиле, разрязвам на две дълги парчета с дължина 20 см и ги начуквам на тънко, овкусявам с вегета, черен пипер и сол....

Почистете цялото свинско бонфиле от ципи и излишна мазнина по повърхността....

Свинското бонфиле трябва да е цяло парче около 600-700 г. Разбира се, може и повече по ваш избор....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: