Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Бонфиле с Гъби и Топено Сирене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Бонфиле с Гъби и Топено Сирене

Свинско Бонфиле с Гъби и Топено Сирене

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно свинско бонфиле с гъби и топено сирене в Gotvach.bg.
Свинско бонфиле с топено сирене и гъбиСвинско бонфиле с топено сирене и гъбиПравим си марината от разбитото топено сирене с малко вода, черния пипер и солта. Оставяме в хладилник за 2 часа....
Свинско бон филе печеноСвинско бон филе печено
4
Свинското бон филе печено се поднася с гарнитура от сварени и леко запържени картофи, овкусени преди пърженето със същите подправки....
Панирано свинско бон филеПанирано свинско бон филе
Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване....
Свинско бон филе със сайдерСвинско бон филе със сайдер
Сервираме вкусното свинско бонфиле със сайдер нарязано в чиния с гарнитура и сос по желание....
Свинско бон филе на скараСвинско бон филе на скара
1
Свинското бон филе на скара е готово....
Свинско бон филе със сметанаСвинско бон филе със сметана
3
Нарежете свинското бонфиле на пържоли с дебелина около 1 см. Съвсем леко ги начукайте....
Свинско бон филе на тиганСвинско бон филе на тиган
Нарежете свинското бон филе на отделни тънки филенца....
Свинско бон филе със зеленчуциСвинско бон филе със зеленчуци
2
Доливаме малко вода и задушаваме, след което добавяме нарязаното на средно големи кубчета бон филе и подправките пържим още малко и сваляме от огъня...
Свинско бон филе в маслоСвинско бон филе в масло
Свинското бон филе се нарязва на дебели късове без определена форма. Слага се в дълбока купа и се посолява....
Свинско бонфиле с кайсииСвинско бонфиле с кайсии
Почистете цялото свинско бонфиле от ципи и излишна мазнина по повърхността....
Свинско бонфиле в булоСвинско бонфиле в було
Свинското контрафиле, разрязвам на две дълги парчета с дължина 20 см и ги начуквам на тънко, овкусявам с вегета, черен пипер и сол....
Свинско бонфиле с чесънСвинско бонфиле с чесън
Свинското бонфиле трябва да е цяло парче около 600-700 г. Разбира се, може и повече по ваш избор....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: