Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пъстърва с Топено Сирене и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва с Топено Сирене и Гъби

Пъстърва с Топено Сирене и Гъби

Прегледай всички 22 подбрани съвети относно пъстърва с топено сирене и гъби в Gotvach.bg.
Пъстърва с топено сирене и гъбиПъстърва с топено сирене и гъбиПоднесете пъстървата с топено сирене и гъби с накълцан пресен копър....
Пъстърва с гъбиПъстърва с гъби
3
Измийте пъстървите, подсушете ги и ги овкусете със сол и черен пипер. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка. Около рибите наредете нарязаните...
Пържена пъстърва с гъбиПържена пъстърва с гъби
Почистете рибата и я овкусете със сол и черен пипер. Оваляйте я в брашното и я изпържете в силно сгорещеното олио. Поръсете изпържените рибки...
Пълнена пъстърва с гъбиПълнена пъстърва с гъби
В маслото се задушават гъбите, целината и лука до омекване. Снемат се от котлона, като към тях се добавя галетата и мащерката. Овкусяват със солта...
Маринована пъстърваМаринована пъстърва
Маринованата пъстърва е много вкусна....
Пъстърва фрикасеПъстърва фрикасе
В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Веяна ПъстърваВеяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба. Поставяме...
Пъстърва-пълненаПъстърва-пълнена
Поднесете пълнената пъстърва с резенчета лимон. Това е стара Софийска рецепта....
Поширана ПъстърваПоширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и прибавяме...
Пълнена пъстърваПълнена пъстърва
1
Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки за зъби и наредете на намаслена тавичка....
Панирана пъстърваПанирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Медена пъстърваМедена пъстърва
1
Рибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се запържва до златисто. Медът, оцетът, индийското орехче и лукът, нарязан...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: