Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пъстърва с Топено Сирене и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

В маслото се задушават гъбите, целината и лука до омекване. Снемат се от котлона, като към тях се добавя галетата и мащерката....

Сервирайте със задушените в маслото гъби, сварените картофи и резени лимон....

Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....

Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата.
В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода.
Разбъркваме и прибавяме...

Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...

1

1

Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: