Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Контрафиле с Гъбен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

6

Лукът и месото се запържват с малко черен пипер и сол. В отделен съд се разтопява маслото и към него се прибавят сметаната и гъбите, запържват се...

7

Накрая към гъбения сос се прибавят и филии от бонфилето, добавя се сол, черен пипер и лимонов сок. Вкусотия!...

Аз го приготвям в тенджера от йенско стъкло. Най-отдолу нарязвам зрял лук на полумесеци да покрие дъното. В чиния изсипвам крем супата, в която овалвам...

Нарежете свинския врат на пържоли. Направете напречни разрези по месото, за да остане крехко.
Обелете и нарежете гъбите на филийки....

Месото осолява, като не прекалявайте със солта, тъй като соевият сос е достатъчно солен....

Филето се нарязва на пържоли, които цепите като джоб и слагате плочка кашкавал, натривате с подправките и панирате с брашно, яйце и галета последователно...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: