Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Контрафиле на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Контрафиле на Тиган

Свинско Контрафиле на Тиган

Открий всички 24 подбрани съвети за свинско контрафиле на тиган в Gotvach.bg.
Свинско контрафиле на тиган с бяло вино и запечено ХалумиСвинско контрафиле на тиган с бяло вино и запечено ХалумиСвинското контрафиле на тиган с бяло вино и запечено Халуми е готово....
Печено свинско контрафилеПечено свинско контрафиле
Печеното свинско контрафиле е сочно и невероятно вкусно. Събира всички около трапезата....
Веяно свинско контрафилеВеяно свинско контрафиле
Веяното свинско контрафиле е готово....
Руло от свинско контрафилеРуло от свинско контрафиле
Готовото контрафиле се изважда и се охлажда до умерена температура, за да може да се нареже без да се разкъса. Поднася се с гореща гарнитура....
Свинско контрафиле със сметанаСвинско контрафиле със сметана
Сервирайте свинското контрафиле със сметана топло....
Сандвич със свинско контрафилеСандвич със свинско контрафиле
1
Сандвичът със свинско контрафиле е готов....
Шницели от свинско контрафилеШницели от свинско контрафиле
Поднесете шницелите от свинско контрафиле с подходяща гарнитура....
Свинско контрафиле на скараСвинско контрафиле на скара
2
Свинското контрафиле се нарязва на порции и се начуква така че месото да стане по-крехко. Месото се натрива със солта и белия пипер....
Пържоли от свинско контрафилеПържоли от свинско контрафиле
Пържолите от свинско контрафиле са готови....
Свинско контрафиле а ла КремаСвинско контрафиле а ла Крема
Свинското контрафиле а ла Крема се сервира с печени картофи, подправени с масло, черен пипер и морска сол....
Панирано Свинско Контрафиле със сосПанирано Свинско Контрафиле със сос
Контрафилето се осолява, поръсва с малко пипер и се начуква леко през прозрачно фолио. Намазва се с оцет и се оставя в хладилника за 1 ч....
Свинско контрафиле с морковен пълнежСвинско контрафиле с морковен пълнеж
Печете свинското руло 60 мин. на 250°C. След което махнете фолиото и печете свинско контрафиле с морковен пълнеж още 10-тина мин на 220°C....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: