Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Ребра на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани свински ребра
Ребрата се пекат в загрята на 200 градуса фурна до хубав загар.
Маринованите свински ребра са готови....
Апетитни свински ребраМариновайте свинските ребра с червено вино и подправките.
Оставете ги да се мариноват за 30-тина минути и ги изпечете на загрята скара....
1
Пикантни свински ребра
Свинските ребра се режат на двойки и се варят с подправките: сол, черен пипер, дафинов лист и бахар....
Свински ребра конфи
Свинските ребърца се измиват и подсушават добре. В средата им се прави цепка по костта по желание и се нарязват на парчета от по 3-4 ребра....
Свински врат на тиган с бира
Поднесете свински врат на тиган с бира с нарязан магданоз!
Добър апетит!...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: