Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варени Свински Ребра
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варени Свински Ребра

Варени Свински Ребра

Открий всички 12 подбрани съвети за варени свински ребра в Gotvach.bg.
Варени свински ребра в гъбен сокВарени свински ребра в гъбен сокЗапържваме ребрата в олио до златисто и ги махаме от тигана. Слагаме в мазнината ситно нарязания лук, където са се пържили ребрата....
Свински ребра с папудаСвински ребра с папуда
Нарежете ребрата на отделни парчета и ги запържете със скълцания лук. Долейте и малко вода и задушете....
Свински ребра с картофиСвински ребра с картофи
Тавата с приготвените свински ребра с картофи се покрива с фолио и се слага в гореща фурна за около 40 мин. до омекване на картофите....
Свински ребра с пюреСвински ребра с пюре
Поднесете вашите свински ребра с пюре в красива чиния за сервиране....
Свински ребра в пликСвински ребра в плик
Нарязваме свинските ребра на порции. Приготвяме марината от бирата, меда, горчицата, лимона, лука, чесъна, кетчупа и всички останали подправки....
Свински ребра с празСвински ребра с праз
1
Свинските ребра с праз са много вкусни....
Свински ребра с ябълков сосСвински ребра с ябълков сос
Поднесете свинските ребра заедно със соса и печените зеленчуци....
Свински ребра в еър фрайърСвински ребра в еър фрайър
1
Сервират сесвинските ребра в еър фрайър с гарнитура по желание....
Свински ребра с бейби картофкиСвински ребра с бейби картофки
Приготвих свински ребра с бейби картофки и витаминозна гарнитура. Кой каза, че мъжете не можем да се храним здравословно!...
Свински ребра в голям гювечСвински ребра в голям гювеч
Нарязваме свинските ребра, нареждаме ги в гювеча....
Свински ребра с кисело зелеСвински ребра с кисело зеле
1
Изпържете ребрата в силно загрятата мазнина. Извадете ги и изсипете нарязания праз....
Мариновани свински ребра с картофкиМариновани свински ребра с картофки
В получената смес слагаме подготвените свински ребра и ги оставяме да престоят. Аз ги оставям да престоят цяла нощ в хладилника....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: