Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Ребра в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Върху топеното сирене се нарежда и останалите ребра. Налива се вода до горния ред на ребрата и се слага във фурната....

Свинските пържоли и ребра в гювеч се пекат през първия половин час на 220 градуса, после температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още...

Ребрата се отделят от месото, пускат се в подсолена вода и се варят за бульон поне 30 минути....

Добавете свинските ребърца и залейте с вода, колкото да се покрият продуктите....

Ребърцата нарязваме на малки парчета, като най-добре да ги разрежем и напречно....

Свинските ребърца се накълцват на парченца. Празът се нарязва ситно.
Заедно със солта и черния пипер всичко се омесва....

1

Сервирайте Бирените свински ребърца със свежа сезонна салата и добре изстудена бира.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
56
41
31
21
10
Дай твоята оценка: