Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свински ребра по австрийски, които ще се харесат на всеки любител на мръвката.
1....

Нарязваме свинските ребра на порции. Приготвяме марината от бирата, меда, горчицата, лимона, лука, чесъна, кетчупа и всички останали подправки....

Измийте ребрата, осолете и намажете със салца Чимичури. Поставете ги в кутия с капак и оставете в хладилника за една нощ да престоят....

Тавата с приготвените свински ребра с картофи се покрива с фолио и се слага в гореща фурна за около 40 мин. до омекване на картофите....

3

Нарежете ребрата на отделни парчета и ги запържете със скълцания лук. Долейте и малко вода и задушете....

След като поемат от ароматната подправка ги изпечете на грил тиган....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: