Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Ребра на Тиган

Свински Ребра на Тиган

Разгледай всички 33 кулинарни идеи за свински ребра на тиган в Gotvach.bg.
Свински пържоли на тиган с пилешки привкусСвински пържоли на тиган с пилешки привкусСлед като поемат от ароматната подправка ги изпечете на грил тиган....
Свински ребра с ябълков сосСвински ребра с ябълков сос
Поднесете свинските ребра заедно със соса и печените зеленчуци....
Фасул с пушени свински ребраФасул с пушени свински ребра
2
Връщаме запържените ребра, наливаме 5-6 чаени чаши гореща вода и оставяме да поврат, докато омекне месото....
Желирани свински ребра на грилЖелирани свински ребра на грил
В малък тиган смесете всички съставки за желето. Кипнете ги на умерен огън, като разбърквате добре през цялото време....
Консервирани свински ребра за зиматаКонсервирани свински ребра за зимата
Приятен апетит с тези консервирани свински ребра за зимата!...
Леща със запечени свински ребраЛеща със запечени свински ребра
Накълцайте ребърцата на малки парчета, поръсете ги с малко олио, черен пипер и сол на вкус. Поставете ги в тавичка, покрийте ги с алуминиево фолио...
Свински ребра на скара КласикаСвински ребра на скара Класика
Свинските ребра се разделят на порционни парчета....
Свински ребра с кисело зелеСвински ребра с кисело зеле
1
Изпържете ребрата в силно загрятата мазнина. Извадете ги и изсипете нарязания праз....
Страхотни свински ребра на фурнаСтрахотни свински ребра на фурна
2
Печете страхотни свински ребра на фурна 1 час на 220°C....
Свински ребра в еър фрайърСвински ребра в еър фрайър
1
Сервират сесвинските ребра в еър фрайър с гарнитура по желание....
Свински ребра на бавен огънСвински ребра на бавен огън
Увеличете фурната на 200 градуса и печете до приятен загар свинските ребра на бавен огън....
Мариновани свински ребра с картофкиМариновани свински ребра с картофки
В получената смес слагаме подготвените свински ребра и ги оставяме да престоят. Аз ги оставям да престоят цяла нощ в хладилника....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: