Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско с Ориз по Китайски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Когато водата от ориза се изпари, го мятаме в тигана при зеленчуците. Добавяме и кубчето бульон. Пържим до готовност на ориза....

Нарязваме тиквичката на дребни кубчета и добавяме към месото, разбъркваме и накрая добавяме предварително сварения и отцеден ориз, при които сме добавили...

4

Накрая овкусяваме с поправките и сваляме пържения ориз от котлона.
Зеленчуковият ориз по китайски е готов....

Оризът се измива хубаво до бистра вода и се вари с около 2.5 к.ч. вода, за да остане малко по-стегнат по възможност....

Оризът със свинско е класика, а тази рецепта за ориз със свинско по манастирски е лесна и много вкусна.
Първо сваряваме месото....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
54
41
30
21
10
Дай твоята оценка: