Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сиропирани Мелчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сиропирани Мелчета

Сиропирани Мелчета

Прегледай всички 12 избрани предложения относно сиропирани мелчета в Gotvach.bg.
Мелчета с канелаМелчета с канелаПодреждат се готовите мелчета в тава и се пекат в предварително загрята фурна на 180 °C. Отделно приготвяме заливката за мелчетата....
Мелчета с прясно млякоМелчета с прясно мляко
1
След изстиването на охлювчетата ги сиропираме с горещ сироп, който го правим от захар и вода. Мелчетата с прясно мляко са готови....
МелчетаМелчета
1
Докато чакаме мелчетата да станат готови, приготвяме заливката за тях. От водата, захарта и ванилията се сварява сироп....
Сиропирани бухтиСиропирани бухти
Сиропираните бухти са готови....
Сиропирани меденкиСиропирани меденки
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се олиото, меда, содата и брашното. Замесва се гладко тесто, което може да се направи на топчета, които...
Сиропирани охлювчетаСиропирани охлювчета
Оставете сиропираните охлювчета да престоят за 1 нощ в хладилника, защото на другия ден са най-вкусни. По желание поръсете с орехи....
Сиропирани ЖокейчетаСиропирани Жокейчета
По желание сиропираният сладкиш се глазира с шоколад, украсява се с ядки или друго. Сиропираните Жокейчета са готови....
Сиропирани мидичкиСиропирани мидички
Поднасете сиропирани мидички, след като са престояли една нощ....
Сиропирани охлювиСиропирани охлюви
Сиропът се приготвя, като захарта и водата се смесват. След като кипне сиропът, се оставя да ври 5 минути, отстранява се от огъня и се добавя сокът...
Сиропирани костенуркиСиропирани костенурки
Като се поохладят костенурките сиропираме със захарния сироп....
Сиропирани топкиСиропирани топки
1
Сиропираме топките /охладени/ с леко топлия сироп, след 30 минутно сиропиране ги украсяваме....
Сиропирани пуричкиСиропирани пурички
1
Локумът се нарязва на дребно. Корите се разстилат и се нарязват на ивици. Намазват се с масло и олио. Прегъва се по дължина, отгоре пак се маже...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: