Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стерилизиране на Лютеница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Готовата лютеница с печурки е подходяща за студени сандвичи или пък като гарнитура за кебапчета....

Варете лютеницата на умерен до слаб котлона за около 1 час или докато се сгъсти. През цялото време бъркайте регулярно, за да не загори....

Задръжте лютеницата на огъня още 15-20 минути. Получената лютеница можете да разпределите в бурканчета и да стерилизирате 30 минути....

Ако искаме да е по-ситна може да се пасира готовата лютеница. Затваря се в бурканчета и се вари за капачка....

1

Когато лютеницата е вече почти готова, добавете подправките - захар, сол, олио, магданоз, счукан чесън....

Насипете лютеницата в малки бурканчета, запечатайте и стерилизирайте за 10-15 минути....

1
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: