Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стерилизиране на Миди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се консервират и стерилизират миди?Ето как да се консервират и стерилизират миди:
Подготовка на мидите
Първата и най-важна стъпка в процеса на консервиране и стерилизиране е подготовката...
Миди
Мидите (Bivalvia) са клас водни мекотели, които живеят прикрепени към скали или други обекти, хранят се с планктон, който изсмукват от водата. Тялото...
Миди разсол в бурканВ предварително измит и попарен с вряла вода буркан се налива малко разсол, слага се ред мидени ядки, резени кромид лук, копър, разсол, миди и така...
3
Правила за стерилизиране на бурканиПреди да започнем консервирането на бурканите със зимнина, трябва да сме ги стерилизирали....
1
Най-вкусните видове миди
Тези няколко вида миди са безспорно едни от най-вкусните, които могат да се открият на европейския пазар.
Mорска фина мида (Ruditapes Decussatus...
Яжте миди срещу косопад
Загубата на коса е свързана много често с генетични или хормонални проблеми. Но освен това през зимата, при заболявания като ковид и след навършване...
Как да готвим миди
За да се радвате на вкуса на прясно приготвени миди, трябва да знаете, че за готвене стават само миди, които са плътно затворени и без никакви дефекти...
Как да сготвим миди
Мидите са вкусна морска храна, която се отличава с особения си солено-сладък вкус. Тези морски дарове са изключително апетитни и не е изненада, че...
Как да ядем мидиМидите са познати още от детството на много от нас. Тези, които са вадили миди от морето, знаят, че те стават много вкусни, опечени на ламарина....
1
Миди СаганакиПрибавете почистените предварително миди и след няколко секунди долейте бялото вино....
5
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: