Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тесто за Фунийки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Фунийки

Тесто за Фунийки

Прегледай всички 12 авторски предложения относно тесто за фунийки в Gotvach.bg.
Фунийки от бутер тестоФунийки от бутер тестоФунийките от бутер тесто се пекат около 10-15 минути в загрята на 200 градуса фурна до порозовяване....
Фунийки от бутер тесто с домашен кремФунийки от бутер тесто с домашен крем
5
Напълнете крема във фунийките и поръсете със счукани орехи. Фунийките от бутер тесто с домашен крем са много вкусни....
Тесто за фунийкиТесто за фунийки
6
Започнете да добавяте брашно и замесете тесто, което може да се точи....
Фунийки с бутертестоФунийки с бутертесто
Приготвя се домашно маслено тесто за пай, сладкиши или се използва готово бутертесто....
Фунийки с кремФунийки с крем
5
От станиола от кофичките за кисело мляко или от алуминиево фолио се оформят фунийки. Около всяка фунийка се навива лентичката тесто....
Сладки фунийки с кремСладки фунийки с крем
Омесете средно меко тесто. Разточете на голяма кора. Нарежете на ленти (0. 5 см) и с дължина около 30 см....
Фунийки с бананов кремФунийки с бананов крем
Първо замесваме тестото за фунийките с изброените по-горе продукти....
Домашни фунийки с кремДомашни фунийки с крем
8
Тестото се разточва на 0.5 см дебелина и 2 см широчина. Около всяка фунийка се навива лентичката тесто....
Фунийки с ягодов кремФунийки с ягодов крем
Останалото брашно постепенно се прибавя до получаване на меко и нелепкаво тесто....
Вкусни фунийки с кремВкусни фунийки с крем
9
Пригответе си формички за фунийки и ги намазнете. От горните продукти се приготвя меко тесто....
Фунийки с портокалов кремФунийки с портокалов крем
За тестото: От изброените продукти се замесва средно твърдо тесто. Готовото тесто се разточва на тънък лист и се нарязва на ивици....
Фунийки с ванилов кремФунийки с ванилов крем
2
Получава се средно меко, нелепнещо тесто. Тестото се разточва на не много тънък лист и нарязва на ленти с ширина 1 см....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: