Gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционни Френски Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Френски Еклери

Традиционни Френски Еклери

Открий всички 12 авторски предложения за традиционни френски еклери в Gotvach.bg.
Френски еклери с патешки кремФренски еклери с патешки кремС тази смес се запълват долните части на еклерите и се покриват с горните половинки....
Еклери с френски кремЕклери с френски крем
6
Сипвайте от крема в шприц с тънък накрайник и напълнете еклерите....
Френски еклери с крем от вишниФренски еклери с крем от вишни
Еклерите се разрязват още топли наполовина....
Френски еклери с хрупкава коричка (Choux o Craquelin)Френски еклери с хрупкава коричка (Choux o Craquelin)
Френските еклери с хрупкава коричка (Choux o Craquelin) са готови....
Френски еклери с крем кафе и декорация от маскарпонеФренски еклери с крем кафе и декорация от маскарпоне
Тези френски еклери с крем кафе и декорация от маскарпоне се поръсват с малко какао за разкош....
Традиционни италиански еклериТрадиционни италиански еклери
1
С нож разрежете италианските еклери на две. Напълнете с разбитата сметана и полейте с шоколада....
Еклери с МаршмелоуЕклери с Маршмелоу
Вижте още някои тънкости при пълненето на еклери и се запознайте с вкусната история на еклерите....
Еклери с шамфъстъкЕклери с шамфъстък
Прехвърляме тестото в пош, оформяваме еклери върху хартия за печене и ги печем 15 минути в предварително загрята фурна на 180°C, след това намаляваме...
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
Вече напълнените еклери се нареждат в чиния и се заливат с хладък шоколадин. Той е приготвен от разтопения шоколад, маслото и млякото....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Напълнете еклерите и работете бързо, за да не се разтопи сладоледа....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: