Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия от Карфиол в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Туршията с карфиол става приятно сладко-кисела на вкус.
Да ви е сладко и наздраве с бабината туршия с карфиол!...

След 10 дни туршията е готова за консумация.
Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...

Оставете я да изстине и с нея залейте туршията. Завържете с целофан бурканите и ги съхранявайте на студено място....

7

Туршията се преточва 1 седмица всеки ден, а около 2 седмици през 1-2 дни....

След 3 дни прецедете сока от царската туршия и отново го върнете в бурканите.
Туршията с карфиол и камби е готова....

1

Така стоят, докато туршията се охлади.
Маринованите камби и карфиол туршия са готови....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: