Gotvach.bg»Избрани Колекции»Царска Туршия в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царска туршияВсички зеленчуци се измиват, почистват и се нарязват, поръсват се със солта и захарта и се оставят да престоят 24 часа. Отцедилият се сок се смесва...
Селска царска туршияВ един буркан за компот се добавят 1/2 к.ч. оцет, 1 с.л. сол, 1 к.л. захар, 2 аспирина.
Зелето, морковите, карфиолът, чушките или камби и кервизът...
1
Домашна царска туршияТуршията правите в компотени буркани. Количеството за саламурата е за 1 буркан....
2
Царска туршия ОригиналЦарската туршия не се вари, оставя се на студено, а зимата се сервира с ракийка или по ваш вкус....
11
Царска туршия без варенеСлед 24 часа насипваме царската туршия в буркани, заливаме с течността и слагаме на студено.
Царската туршия без варене е готова....
3
Царска туршия с хрян
Залейте туршията със саламурата, така че отгоре да има 2-3 пръста сок. Долейте във всеки буркан олио за по-голяма трайност....
Ориз с царска туршия
Ориз с царска туршия - леко зеленчуково ястие, което можете да сервирате като гарнитура към картофени крокети например....
Царска туршия с медВ 3-литров (голям буркан за туршия) се слагат: оцет до оребрението на буркана, аспирина, солта, захарта и медът....
13
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: