Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царска Туршия в Бидон

Царска Туршия в Бидон

Прегледай всички 22 авторски предложения за царска туршия в бидон в Gotvach.bg.
Пържено свинско с царска туршияПържено свинско с царска туршияПърженото свинско с царска туршия е готово....
Бърза туршия в бидонБърза туршия в бидон
5
Може да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон. На хладно място издържа повече от месец....
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидон
5
Първите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Вкусна туршия в бидонВкусна туршия в бидон
Виж също защо побелява туршията, кога се пресича туршията и колко сол се слага на туршия....
Селска туршия в бидонСелска туршия в бидон
4
На дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет....
Най-лесната рецепта за царска туршияНай-лесната рецепта за царска туршия
8
Надявам се да ви допадне рецептата за тази туршия. Най-лесната рецепта за царска туршия е готова....
Кисело зеле в бидон с хрянКисело зеле в бидон с хрян
1
В издълбаната част се слага по 1-2 супени лъжици морска сол и зелките се нареждат в издълбаната част нагоре в подходящ съд - бидон или каче....
Туршия за зимата в бидонТуршия за зимата в бидон
1
Залейте в бидона. При нужда притиснете с нещо отгоре, за да не изплуват....
Обикновена обща туршия в бидонОбикновена обща туршия в бидон
12
В сезона на туршиите опитай непременно и другите ни туршии с карфиол, нашата царска туршия, тази универсална марината за туршия или научи защо побелява...
Чудна царска Карловска туршияЧудна царска Карловска туршия
3
Приготвяме съд, в който ще съхраняваме туршията - бидон с вместимост - 15-20 литра....
Пилешки бутчета с маслини, царска туршия и гъбиПилешки бутчета с маслини, царска туршия и гъби
Сварявате бутчетата за около половин час, като ги посолявате и поръсвате с риган. Нарязвате лука, морковите, гъбите и обезкостявате маслините....
Туршия от кисели дини в бидонТуршия от кисели дини в бидон
1
Оставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: