Gotvach.bg»Избрани Колекции»Парена Царска Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Залейте туршията със саламурата, така че отгоре да има 2-3 пръста сок. Долейте във всеки буркан олио за по-голяма трайност....

13

3

Сварявате бутчетата за около половин час, като ги посолявате и поръсвате с риган.
Нарязвате лука, морковите, гъбите и обезкостявате маслините....

На дъното на буркана се слагат зелените домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата...

1

За еднолитров буркан от моята царска туршия количеството сол е 1 с.л., 2 с.л. захар, 100 мл оцет и 2 аспирина....

2

13
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: