Gotvach.bg»Избрани Колекции»Уникален Крем Карамел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Уникален Крем Карамел

Уникален Крем Карамел

Разгледай всички 24 избрани предложения за уникален крем карамел в Gotvach.bg.
Уникален крем карамел с тикваУникален крем карамел с тикваПоставете крем карамела във фурната, пуснете на 160 градуса и печете за час до стягане и златист цвят....
Крем карамел с хрупкав карамелКрем карамел с хрупкав карамел
В отделен съд карамелизираме захар и нашарваме карамела от горе....
Крем карамел с декорация от карамелКрем карамел с декорация от карамел
Крем карамелът с декорация от карамел е готов....
Крем карамел с подсладителКрем карамел с подсладител
Може да консумирате директно от купичката, но ако желаете, може да освободите десерта, като с върха на ножа обиколите стените на чашката за крем карамел...
Крем карамел с кускусКрем карамел с кускус
Оставете крем карамела леко да се охлади и консумирайте. Крем карамелът с кускус е готов....
Крем карамел с бананиКрем карамел с банани
Когато към традиционния крем карамел добавим банан, получаваме съвършено различен десерт откъм вкус, макар че визията е почти непроменена....
Крем карамел с козунакКрем карамел с козунак
Крем карамелът с козунак е готов....
Крем карамел в тавичкаКрем карамел в тавичка
6
Охлажда се напълно и крем карамелът се реже на големи правоъгълни парчета. Крем карамелът в тавичка е готов....
Крем карамел с кроасанчетаКрем карамел с кроасанчета
Крем карамелът се пече на предварително загрята фурна на 180°C за около 20-25 минути. Крем карамелът с кроасанчета е много вкусен....
Крем карамел с ябълкиКрем карамел с ябълки
Дори и отвън на повърхността да се виждат балончета, това съвсем не са онези шупли, които правят крем карамела сипкав....
Крем карамел с мъфиниКрем карамел с мъфини
4
Печете вашия крем карамел с мъфини на 160 градуса около 60 минути....
Крем карамел с бишкотиКрем карамел с бишкоти
1
Дори и да изсъхнат при печенето, когато обърнете готовия крем карамел, те се сиропират....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
55
41
30
21
10
Дай твоята оценка: