Gotvach.bg»Избрани Колекции»Форма за Агънце
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено агънце с дроб сармаДобре почистеното агне се измива добре. В тенджера се слагат половината дреболии на агнето, като не се ползва черният дроб. Заливат се с вода. Водата...
Печено агънце по френски
Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне.
Загрейте...
Сладкиш Агънце с ванилия и извара
Маслото, захарта и ваниловата захар ги разбивами на пяна. Яйцата ги разбъркваме отделно. Брашното, ваниловия пудинг и бакпулверa ги пресяваме и ги...
Празнична пита агънце за Гергьовден
Затоплете прясното мляко и го разбъркайте с маята, захарта и брашното, докато се получи консистенция на боза.
Оставете маята да се активира....
Порционирано крехко агънце за Герьовден
Крехкото агнешко месо се получава, когато агнето тежи между 28-32 кг живо тегло.
Прави се на порции. Смесват се всички подправки заедно с брашното...
Питка АгънцеОт втасалото тесто се отделя малки топчета за оформянето на глава, опашка, уши, крака на агънцето....
4
Великденски кекс агънце
Сипете сместа в намазнена и набрашнена форма агънце - ако е малка формата, изпечете 2 кекса в умерено загряна фурна на около 180 градуса....
Печено Гергьовско агънце
Овкусете агнешкото месо със зехтина и подправките, като хубаво го натриете с тях.
Сложете го в тава, сипете виното и бульона, завийте тавата с...
Вкусно пълнено агънцеПочистваме агнето и го натриваме с масло отвън и отвътре, натриваме го и с червения пипер и сол.
Приготвяме плънката, като задушаваме гъбите с...
2
Питка в кексова форма
Извадете формата и захлупете питката. Така ще се задуши и ще омекне.
Питката в кексова форма е готова....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: