Gotvach.bg»Избрани Колекции»Форма за Агънце
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне.
Загрейте...

Маслото, захарта и ваниловата захар ги разбивами на пяна. Яйцата ги разбъркваме отделно. Брашното, ваниловия пудинг и бакпулверa ги пресяваме и ги...

Затоплете прясното мляко и го разбъркайте с маята, захарта и брашното, докато се получи консистенция на боза.
Оставете маята да се активира....

Крехкото агнешко месо се получава, когато агнето тежи между 28-32 кг живо тегло.
Прави се на порции. Смесват се всички подправки заедно с брашното...

4

Овкусете агнешкото месо със зехтина и подправките, като хубаво го натриете с тях.
Сложете го в тава, сипете виното и бульона, завийте тавата с...

2

Сипете сместа в намазнена и набрашнена форма агънце - ако е малка формата, изпечете 2 кекса в умерено загряна фурна на около 180 градуса....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: