Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кекс Агънце

Кекс Агънце

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно кекс агънце в Gotvach.bg.
Великденски кекс агънцеВеликденски кекс агънцеСипете сместа в намазнена и набрашнена форма агънце - ако е малка формата, изпечете 2 кекса в умерено загряна фурна на около 180 градуса....
Кекс АгънцеКекс Агънце
3
Изсипваме го в форма по избор, в случая е Агънце и го печем на 160°....
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
Пригответе си формите за кекс (3D на агънце и зайче). Намаслете ги с малко олио и разпределете сместа в тях. Поставете формите в тава....
Питка АгънцеПитка Агънце
4
От втасалото тесто се отделя малки топчета за оформянето на глава, опашка, уши, крака на агънцето....
Сладкиш Агънце с ванилия и извараСладкиш Агънце с ванилия и извара
Маслото, захарта и ваниловата захар ги разбивами на пяна. Яйцата ги разбъркваме отделно. Брашното, ваниловия пудинг и бакпулверa ги пресяваме и ги...
Вкусно пълнено агънцеВкусно пълнено агънце
2
Почистваме агнето и го натриваме с масло отвън и отвътре, натриваме го и с червения пипер и сол. Приготвяме плънката, като задушаваме гъбите с...
Печено Гергьовско агънцеПечено Гергьовско агънце
Овкусете агнешкото месо със зехтина и подправките, като хубаво го натриете с тях. Сложете го в тава, сипете виното и бульона, завийте тавата с...
Печено агънце по френскиПечено агънце по френски
Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне. Загрейте...
Пълнено агънце с дроб сармаПълнено агънце с дроб сарма
Добре почистеното агне се измива добре. В тенджера се слагат половината дреболии на агнето, като не се ползва черният дроб. Заливат се с вода. Водата...
Празнична пита агънце за ГергьовденПразнична пита агънце за Гергьовден
Затоплете прясното мляко и го разбъркайте с маята, захарта и брашното, докато се получи консистенция на боза. Оставете маята да се активира....
Порционирано крехко агънце за ГерьовденПорционирано крехко агънце за Герьовден
Крехкото агнешко месо се получава, когато агнето тежи между 28-32 кг живо тегло. Прави се на порции. Смесват се всички подправки заедно с брашното...
Руски великденски кексРуски великденски кекс
3
Жълтъците се разбиват до бяло със захарта, добавя се брашното, солта и маята, размита в топло мляко. Разбива се дълго време, докато тестото стане...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
53
42
30
24
10
Дай твоята оценка: