Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фрикасе с Бяло Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фрикасе (каша) с бяло месоМоже да добавите и черен пипер към фрикасето.
Фрикасето (каша) с бяло месо е готово....
Фрикасе с телешко месо
Измитото месо се сварява в леко подсолена вода и след като изстине се нарязва на равномерни парчета.
В маргарина се запържват лукът и брашното...
Червено фрикасе с пилешко месо
Бъркайте непрекъснато, докато вкусното фрикасе се сгъсти за около 15 мин.
Едно различно червено фрикасе с пилешко месо....
Пъстърва фрикасе
В един литър вода се слагат зърната пипер, целината, магданоза и сол и се слага на котлона да кипне.
Оттегля се от огъня и се оставят пъстървите...
Леща фрикасе
Вари се още 5 – 6 мин и лещата фрикасе подправя се на вкус със сол, черен пипер, чубрица и по желание 1 – 2 капки оцет....
Гъбено фрикасеЗабележка: много е важно да запържите добре брашното, в противен случай гъбеното фрикасе ще има неприятния вкус на сурово брашно!...
2
Пуешко фрикасе
Изключете след няколко минути, охладете и поднесете пуешко фрикасе с прясно смлян черен пипер....
Сос Фрикасе
Използвам го както за месо (основно пиле фрикасе), така и за зеленчуци (например пълнени чушки).
1....
Различно фрикасе
След завиране, се изчаква около 5 минути и фрикасето се маха от котлона.
Сервира се с обилно добавен пресен лимонов сок....
Кюфтета фрикасеПрибавяме на тънка струя към фрикасето. Разбъркваме добре и оставяме 2 мин. на много слаб огън....
4
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: