Gotvach.bg»Избрани Колекции»Царевични Пърленки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царевични Пърленки

Царевични Пърленки

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно царевични пърленки в Gotvach.bg.
Царевични пърленки с песто и моцарелаЦаревични пърленки с песто и моцарелаПоднесете царевичните пърленки с песто и моцарела топли....
Пърленки с маяПърленки с мая
5
Изваждаме пърленките и се намазват с масло, поръсваме шарена сол и сервираме още топли. Пърленките с мая са готови....
Пърленки с кимионПърленки с кимион
Оформете тестото на плоска топка и оваляйте в царевично брашно всяка от домашните пърленки....
Пърленки с чесънПърленки с чесън
2
От маята, киселото мляко, солта, маслото заедно с достатъчно брашно замесете меко тесто. Оставете го да почине и го разделете на отделни топки, които...
Пърленки с риганПърленки с риган
Разделете го на две части и с намазнени пръсти оформете пърленки....
Пърленки с валякПърленки с валяк
Разбъркваме маята в малко хладка вода с 1 с.л. захар и 1.с. щипка брашно. Содата гасим в киселото мляко. Брашното се пресява и се добавят всички...
Пърленки с лимецПърленки с лимец
От него се вземат части и се оформят плоски пърленки. Те се пекат в съвсем оскъдно намазнен тиган и се обръщат с помощта на дървена шпатула....
Пърленки с картофиПърленки с картофи
Изпечете пърленките една по една до златист загар. По желание поръсете пърленките с картофи с чубрица или шарена сол преди поднасяне....
Пърленки с плънкаПърленки с плънка
2
Така пригответе всички пърленки с плънка. Готовите пърленки с плънка покрийте с кърпа. Поднасят се топли....
Пърленки в хлебопекарнаПърленки в хлебопекарна
Мажете веднага всяка готова от пърленките в хлебопекарна от двете страни веднага, след като извадите....
Домашни пърленки с пълнежДомашни пърленки с пълнеж
3
Тези пърленки стават невероятно вкусни. А колко неустоимо ухаят домашните пърленки с пълнеж... Добър апетит!...
Пърленки с прясно млякоПърленки с прясно мляко
5
Пърленките с прясно мляко са готови....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: