Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шоколадово Парфе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Украсяваме готовите парфета с по един шоколадов бонбон и сервираме.
Шоколадовото парфе в чаша е готово....

Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....

Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии....

2

На дъното се поставят череши, следва бял крем, след това череши, шоколадов крем, череши, разтопен шоколад, череши и бяло парфе....

3

Накрая се настъргва на едро ренде от двата вида шоколад за украса и сладоледеното парфе се слага във фризер за 8- 9 часа....

Първо си приготвяме блата, като разбием с миксер първо белтъците на двете яйца и 80 г захар. Разбиваме докато белтъците станат пухкави, след което...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: